ARRANGEMENT / BRYLLUP

Arrangement

Vi har en meget koselig spisesal/allrom, hvor vi tilbyr matservering på bestilling. Dette gjelder bestilling til grupper, minimum 20 personer. Vi arrangerer også selskap, som bryllup, konfirmasjon, dåp og diverse jubileer. Nedenfor deler et brudepar som valgte å feire sin store dag hos oss,  sine erfaringer om dagen :

Bryllup

“Vi gifta oss 17.august 2013 og hadde ein heilt magisk dag!! Veret spelte på lag frå morgon til kveld, gjestene var i godt humør, begge svara ja i kyrkja, og middag og fest på Storhaugen gard vart ei oppleving for livet. Det var aldri nei å få frå Storhaugen når vi kom med forslag til korleis vi ville ha ting på den store dagen. Dei var lette å samarbeide med i forkant og det var berre å ta opp telefonen og ringje dersom vi hadde spørsmål. På sjølve bryllaupsdagen var dei veldig serviceinnstilte, fleksible og kommuniserte godt med toastmaster utan at vi trengte å bekymre oss for nokon ting. Storhaugen ligg idyllisk til og det var derfor lett å finne flotte omgivnader å ta bilete i. Vi er veldig tilfredse med bryllaupsbileta! På Storhaugen får du alt du treng til den store dagen – god middag, flott vertskap, plass til mange gjestar, dansegolv, overnattingsplassar, fantastiske omgivnader, turmoglegheiter, og slik kunne vi fortsatt. Berre ta kontakt dersom dykk ynskjer meir info om korleis det var å feire bryllaup på Storhaugen Gard. Karina – karina.kolden@gmail.com  Aslak – aslaksuper@gmail.com .” 

40-års lag på Storhaugen mai 2015

Da vi skulle feire at vi rundet 40 ville vi gjerne ta med våre gode venner til fjells for å kombinere det vi liker aller best; nemlig tur og fest. Storhaugen ble av den grunn et naturlig valg. Dette er et flott utgangspunkt for mange ulike turer både på ski og til fots. Nettopp derfor la vi feiringen til slutten av mai for at de som ønsket det kunne ta med ski. Selv om været var litt vekslende, fikk alle flotte turopplevelser. På kvelden ble det middag og fest i Storsalen. Vertskapet stod for servering av lokal mat i ypperste klasse. Både vi og gjestene var veldig fornøyd med maten. Og med gjester som vikarierte i danseband-sjangeren ble det liv og god stemning utover kvelden!

Storhaugen har flotte hytter og leiligheter, med plass til mange. Dette gjør stedet godt egnet til lag og festligheter, sammen med venner og familie.

Vi hadde en alle tiders feiring. Takk for oss!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...